Ezúttal a használt gumiabroncsokat adhatjuk le Esztergomban

Nagy sikerrel zárult a múlt hét végén megszervezett lakossági veszélyes-hulladék gyűjtés – közölte a település hivatalos oldalán az önkormányzat. Tájékoztatásuk szerint június 10-11-én a hulladékgyűjtési akciók folytatásaként a használt gumiabroncsokat lehet majd leadni.

A városvezetés beszámolója szerint 30 tonnát meghaladó vegyszer, növényvédőszer, festék, olaj és egyéb, a kommunális hulladékgyűjtési közszolgáltatás keretében nem kezelhető veszélyes-hulladék gyűlt össze nemrégiben a két helyszínen lezajlott gyűjtési nap során.

Június 10-én és 11-én azok az esztergomi, esztergom-kertvárosi, illetve pilisszentléleki lakosok akik lakcímmel és érvényes hulladékszolgáltatási szerződéssel rendelkeznek, háztartásonként maximum 10 darab gumit adhatnak le.

Fontos, hogy az abroncsoknak festék-, olaj- és egyéb szennyeződésektől mentesnek kell lenniük és csak ép állapotban adhatók le. A vágott példányokat nem fogják átvenni.

A gyűjtés helyszíne Esztergomban a Dózsa György térnél, a volt Gamesz telephelyen lesz. Pénteken 10-18 óra, míg szombaton 8-16 óra között gyűjtik a hulladékokat. Az önkormányzat kéri, hogy a lakosok a helyszínen a lakcímkártyát és a hulladékszállítást igazoló szerződést, számlát vagy csekket mutassák be.

(Forrás: esztergom.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!