Esztergom is csatlakozott a Babamama Csomag Családbarát Programhoz

„Büszkén tájékoztatjuk Önöket, hogy Esztergom Megyei Jogú városa is csatlakozott az országban egyedülálló babamama CSOMAG Családbarát Programhoz. Külön öröm számunkra, hogy a kezdeményezés a több mint 16 éve Esztergom városában működő helyi vállalkozás, a babamamatudakozo.hu által jut el az Édesanyákhoz” – olvasható az esztergom.hu-n.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a babamamatudakozo.hu az ország egyik legnagyobb családi közössége, több mint 300.000 család a tagja. Huber Katalin, a babamamatudakozo.hu tulajdonosa kiemelte: “Küldetésük a kezdetek óta, hogy minden újszülött gyermek megérdemli az élet BIZTONSÁGOS és TÁMOGATOTT kezdetét. Ennek szellemében Önkormányzatokkal szorosan együttműködve évek óta országosan segítjük a magyar családokat, a jelenleg 22 értékes termékből álló babamama CSOMAG kelengye dobozokkal. Megtalálható benne minden, ami az életkezdéshez nélkülözhetetlen az újszülött részére, a teljesség igénye nélkül: pelenka, D-vitamin, szoptatós tea, cumisüveg, cumi, minden mentes babaápolási termékek, öko babaruhák, takaró, melltartóbetét. A csomagokban elhelyezésre került a 800.000 Ft értékű babamamatudakozo.hu EDUKÁCIÓS KISOKOS ÉS KISMAMA KUPONFÜZET is, mely nagy segítséget jelent a babázás ideje alatt.”

Elsőként a világon 85 évvel ezelőtt a finn kisbabák kaptak egy kartondobozt az államtól. Ez egyfajta kelengyecsomag és óriási segítség is volt akkoriban a háborúk ideje alatt. Mára már Finnországban a gyermekek közötti egyenlőség és az anyává válás jelképe lett. Ennek szeretne a babamamatudakozo.hu hagyományt teremteni Magyarországon.

(Forrás és kép: esztergom.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!