Pedagógusnap alkalmából elismeréseket adtak át Lábatlanon

Elismeréseket adtak át Pedagógusnap alkalmából a lábatlani Gerenday-házban – közölte az önkormányzat a közösségi oldalán. A városvezetés nyugdíjas éveikre kellemes pihenést, jó egészséget kíván a kitüntetetteknek.

A képviselő-testület úgy határozott, hogy nyugállományba vonulásuk alkalmából Köz Szolgálatáért Emlékérem kitüntetéssel ismeri el Vámos Lászlóné, Kovácsné Jószai Irén, Urbánné Tóth Ildikó, Hartmanné Marcinkó Márti munkáját.

Vámos Lászlóné, a Zengő Óvoda óvodapedagógusa 40 év munkaviszonya után úgy döntött, hogy nyugdíjba vonul. Zsuzsa néni pályakezdésétől fogva Lábatlanon dolgozott, volt csoportvezető óvónő, óvodavezető és jelenleg már több mint egy évtizede óvodavezető-helyettes. Bármilyen munkakörben is tevékenykedett, munkájára mindig lehetett számítani.

Kovácsné Jószai Irén, az Arany János általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusa is elismerésében részesült, aki precíz, munkájára igényes, jó szervezőkészséggel rendelkező, megbízható tanítóként járult hozzá az iskola megbecsüléséhez.

Urbánné Tóth Ildikó munkáját is megköszönte Teller Péter polgármester: a kitüntetett pedagógus elhivatott, lelkiismeretes munkavégzésével nagyban hozzájárult az iskola eredményeihez. Hartmanné Marcinkó Márti is emléklapot kapott, aki egykori diákként 28 éven át dolgozott az intézményben iskolatitkárként, az iskola életének meghatározó alakjaként.

Teller Péter emellett 30 éves jubileuma alkalmából Latorcainé Szép Katalint, illetve 25 éves jubileuma alkalmából Osváth Zsuzsannát is köszöntötte.

(Forrás és kép: LábatlaNEWS)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!