Június 16-tól több buszjárat is megszűnik a térségben

A Volánbusz Zrt. térségünkben több autóbuszjáratot megszüntet, illetve egyes járatok rövidebb útvonalon közlekednek. A változások június 16-tól lépnek érvénybe – olvasható a tájékoztató a volanbusz.hu-n.

A 880-889 Budapest – Szentendre – Visegrád – Esztergom útvonalon munkanapokon a 14:00-kor Esztergomból Visegrádra, valamint a vissza irányba 15:00-kor induló járatok a továbbiakban nem közlekednek.

A 8516-os számú Esztergom – Csolnok – Dág – Piliscsaba – Pilisvörösvár viszonylatot is érinti a változás. A tanítási napokon 6:05-kor Esztergomból Csolnokra, valamint a vissza irányba 6:52-kor induló járatok a továbbiakban nem közlekednek. A munkanapokon 4:40-kor Piliscsabáról Esztergomba induló járat a továbbiakban rövidebb útvonalon jár, a Bánomi lakótelep helyett csak a Vasútállomásig közlekedik.

A 8520 Esztergom – Tokod – Sárisáp – Piliscsaba – Pilisvörösvár esetében a 20:50-kor Esztergomból Pilisvörösvárra induló járat rövidített útvonalon jár, a Bánomi lakótelep helyett a Vasútállomásról indul, 21:05-kor. A 18:40-kor Piliscsabáról Esztergom, Bánomi lakótelepig közlekedő járat csak Esztergom, Vasútállomásig közlekedik.

A 8535 Esztergom – Dorog – Tát – Mogyorósbánya viszonylaton is lesz változás. A munkanapokon 5:02-kor Tát-Kertvárosból Esztergomba induló járat rövidebb útvonalon jár, Esztergom, Dobozi utca helyett csak Esztergom Vasútállomásig közlekedik.

A 8540 Esztergom – Dorog – Nyergesújfalu – Bajót – Péliföldszentkereszt esetében a munkanapokon 5:37-kor Dorogról Bajótra, valamint a 6:43-kor Bajótról Nyergesújfaluba induló járatok meghosszabbított útvonalon Péliföldszentkeresztig közlekednek, illetve onnan indulnak.

8544 Esztergom – Tát – Mogyorósbánya – Nyergesújfalu – Süttő útvonalon a munkanapokon 5:50-kor Esztergomból Süttőre, valamint a vissza irányba 6:40-kor induló járatok a továbbiakban nem közlekednek.

(Forrás: volanbusz.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!