Idén is lesz nyári diákmunka program Csolnokon

„Kedves Diákok! 2022-ben is meghirdetésre kerül a Nyári diákmunka program. A programban azok a nappali tagozatos diákok vehetnek részt, akik a program kezdő időpontjában már betöltötték 16. életévüket, annak befejezésekor azonban még nem múltak el 25 évesek” – olvasható a csolnoki önkormányzat Facebook oldalán.

Kolonics Péterné polgármester az önkormányzat közösségi oldalán azt írta, hogy a program keretében maximum napi 6 órás foglalkoztatás támogatható, s havi munkabérként szakképzettséget nem igénylő munkakör esetén bruttó 150.000 Ft/fő/hó összeg adható.

A támogatás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vetesse magát. Erre 2022.06.16-tól van lehetőség a dorogi Foglalkoztatási Osztályon.

Azok a diákok, akik július 1-től szeretnének dolgozni, legkésőbb június 24-ig/ péntekig/ be kell, hogy menjenek a Foglalkoztatási Osztályra. Ügyfélfogadási idő: hétfő, kedd, szerda, csütörtök 8-14 óra között, pénteken 8-12 óra között.

A regisztrációhoz szükséges a személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, adóazonosító és az érvényes diákigazolvány (matrica 2021/2022), ha nincs a diákigazolványon érvényes matrica, abban az esetben a diáknak az iskolájától iskolalátogatási igazolás szükséges.

Az előzetes igények felmérése érdekében kérik, hogy az érdeklődők részvételi szándékukat jelezzék az önkormányzatnál a 06-33-478-626-os telefonszámon.

(Forrás: Csolnoki önkormányzat Facebook oldala)

(Borítókép: napi.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!