Közösségi összefogás indult az esztergomi csónakos túrákért

Közösségi gyűjtést indítottak a Facebookon annak érdekében, hogy a mostani nehéz helyzetben is tovább lehessen esztergomi csónakos túrákat szervezni – írja Hanzó Szilárd a közösségi oldalán. Magánemberként és az Esztergomi Jegesmedvék Baráti Egylet nevében 25 liter üzemanyagot ajánlott fel erre a célra.

Hanzó Szilárd megírta, hogy egy kedves ismerőse nemrégiben kitalált egy nagyon jó programot, csónakkal szállította az érdeklődőket, baráti társaságokat a Dunán. Így a jelentkezők akár a naplementét és a napkeltét is megtekinthették a fedélzetről, sőt a folyó olyan részére is elvitte őket, ahová saját maguktól nehezen jutnának el.

A múltidő azért állja meg a helyét, mert a programot fel kellett függeszteni. A szervező saját zsebből finanszírozta az utazásokat, és kannával hordta az üzemanyagot, viszont a magas árak miatt egyelőre véget értek a túrák.

Hanzó Szilárd jókor lépett elő, ugyanis kitalálta, hogy gyűjtést szerveznek ismerőse részére, hogy a az idényt gond nélkül végig tudja csónakázni. Továbbá a Jegesmedvék nevében mindenkitől azt kérik, hogy segítségnyújtás jegyében, lehetőség szerint ajánljanak fel kisebb-nagyobb mennyiséget számára.

(Forrás: Hanzó Szilárd)

(Kép: Hídlap)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!