Tűzvédelmi Családi Nyílt Napot tartottak Nyergesújfaluban

„A hétvégén tartották Nyergesújfalun a Tűzvédelmi Családi Nyílt Napot, amelyre legkisebb gyermekem is elkísért. A rendezvény szervezője a 37 éves Nyergesújfalu Önkéntes Tűzoltó Egyesület volt” – számolt be közösségi oldalán Erős Gábor a Nyerges ÖTE programjáról.

Esztergom térségének országgyűlési képviselője felidézte, hogy a megnyitón Vasáros Lajos, az egyesület elnöke köszöntötte a jelenlévőket. A megnyitó többek közt arról szólt, hogy a találkozó anyagi hátterét jelentős mértékben biztosította az a támogatás, amelyet a Nemzeti Együttműködési Alap egyik pályázatán sikerült elnyerniük.

A nyílt napon több versenyt is rendeztek, a résztvevők például tömlő gurításban, csizma dobásban is összemérhették erejüket, de volt főző- és gyermek rajzverseny is. A helyiek mellett Tokod és Süttő ÖTE csapatai is jelen voltak, sőt az esztergomi és a nyergesi hivatásos tűzoltók is kilátogattak a családi napra.

„Gratulálok a csodàlatos kiállításhoz is, melyet a nyílt napra rendeztek be az elmúlt 137 év anyagaiból. Hajrá Nyergesújfalu! Hajrá önkéntes tűzoltók! Hajrá családok!” – tette hozzá Erős Gábor.

(Forrás és kép: Erős Gábor közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!