Tábor és családi piknik: életre szóló élmények a Széppatak Farmon

Megismerkednél a farmer életmóddal? Szeretnéd távol, a nyüzsgő városok zajától, nyugodtságot árasztó, állatokkal teli környezetben eltölteni a szabadidődet? Akkor neked a letkési Széppatak Farmon a helyed! Jelentkezz a nyári táborba, illetve vegyetek részt családoddal a pikniken.

Mindig is érdekelt, miből áll egy munkanap egy családi gazdaságban? Szereted az állatokat és kivennéd a részed a háztáji munkákból? Akkor ezt a tábort neked találták ki!

A Széppatak Farm idén elindítja nyári táborait több turnusban, 8-14 éves gyermekek számára bentlakásos formában a farmon.

„Szeretnénk megismertetni a táborozókat a tanyasi élet mindennapjaival, be lehet kapcsolódni a háztáji állatok ellátásába, gondozásába; megismerhetitek a körülöttünk élő állatokat, a farmon lévő mezőgazdasági gépeket; valamint dísz- és egzotikus állatainkkal is találkozhattok. Játék, móka, bátorság próbák, kézműves foglalkozások, szalonnasütés, bográcsozás, tábortűz vár ránk a délutánok, esték folyamán” – írják a felhívásban.

Az első turnus július 18-tól 22-ig tart, majd július 25-29., illetve augusztus 8-12. között lesz tábor a Széppatak Farmon. A turnusokra előzetesen a szeppatakfarm@gmail.com címen lehet jelentkezni: a levélben meg kell adni a gyermek nevét, életkorát és a szülők elérhetőségeit.

A bentlakásos táborban teljes ellátást biztosítanak a fiataloknak, így lesz reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora is. További jó hír, hogy a gyermekek korlátlan mennyiségben fogyaszthatnak italt és gyümölcsöket. A részvételi díj fejenként 59 ezer forint, de van 10 százalékos testvérkedvezmény is. A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!

Mindemellett pedig a Széppatak Farm családi pikniket is hirdet! Július 23-án és 24-én várják mindazokat, akik el szeretnének bújni a világ zajától és kiélveznék a természet közelségét. Az érdeklődők megismerhetik testközelből a farmon élő állatokat, bekapcsolódhatnak a gazdálkodó család és a farm mindennapi életébe, persze a lazítás és játék sem marad el. Ha pedig a látogatók megéheznek, a falusi vendégasztalnál csillapíthatják éhségüket.

A program 10 órakor kezdődik, az érkezőket vendégváró falatokkal, favágó reggelijével, házi sonkával, szalonnával és hagymával fogadják. Ezután a családok felfedezhetik a farmot, sőt baromfikat, bocit és emut is etethetnek. Az állatparki látogatás mellett bárány- és kecskesimogató is lesz, majd a program ebéddel zárul. A felnőttek 3900 forintért, a gyermekek 1900 forintért vehetnek részt a pikniken, de van családi jegy is (2 felnőtt+2 gyermek), mely családonként 9900 forintba kerül. A jegy megvásárlására előzetes bejelentkezés után van lehetőség!

További választható programokkal, szolgáltatásokkal is kedveskednek az érdeklődőknek: 14-től 15 óráig kézműves foglalkozás lesz, fejenként 1900 forintért madaras ajtódíszt is készíthetünk, de lesz Lórietetés is.

A falusi vendégasztal kínálata is bőséges, hiszen meg lehet kóstolni a skót felföldi marhából készült gulyáslevest (2490 forint), ehetünk BBQ sertés oldalast hagymás tört burgonyával (3990 forint), kérhetünk széppataki csirkepaprikást nokedlivel (3790 forint), desszertként pedig sütit is fogyaszthatunk (490 forint).

Jelentkezni a Széppatak Farm oldalán privát üzenetben, vagy a +06 30 218 1060-as telefonszámon lehet.

A tábor Facebook eseménye itt, míg a családi pikniké itt érhető el.

(Forrás és kép: Széppatak Farm)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!