Varga Krisztián lett Szentgyörgymező képviselője

A Fidesz-KDNP jelöltjének, Varga Krisztiánnak szavaztak a lakosok bizalmat a július 17-i időközi önkormányzati választáson, így ő lett az 1. számú egyéni választókerület, vagyis Szentgyörgymező képviselője.

A valasztas.hu-n elérhető adatok szerint Varga Krisztián 448 voksot zsebelt be, ami az összes érvényes szavazat 85,82 százaléka. Egyetlen ellenfele volt, Méhes Szilveszter, a Mi Hazánk Mozgalom színeiben indult: rá 74-en szavaztak.

Mint ismert, azért kellett kiírni az időközi választást, mert Erős Gábort, Szentgyörgymező korábbi képviselője április 3-án Esztergom és térségének országgyűlési képviselője lett, így harminc napja volt arra, hogy lemondjon a helyi képviselői mandátumáról.

Utódja, a 43 éves Varga Krisztián Szentgyörgymezőn én családjával. Ahogy Erős Gábornak, úgy az ő életét is átszövi a sport, illetve a sportközösségek szervezése. Jelenleg is aktív szerepet vállal az Esztergomi Öregfiúk Labdarúgó Szakosztály szervezésében és a Szentgyörgymező Sportjáért Egyesület vezetőségében is. Csúcsvezetőként is megállta a helyét vállalatnál, kisebb céget is irányított, jelenleg egy esztergomi székhelyű vendéglátóipari és egy építőipari vállalkozást is vezet.

(Forrás: valasztas.hu/rtve.hu)

(Borítókép: Varga Krisztián és Erős Gábor, az idei esztergomi aratóünnepségen)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!