Súlyos balesetek történtek a 10-es és 117-es utakon

Július 25-én, hétfőn délelőtt előbb a 10-es út Dorog és Tokodaltáró közötti szakaszán, majd a 117-es út kesztölci szakaszán is baleset történt. Utóbbi helyszínre a mentőhelikoptert is riasztották – írja a rendőrségi információkra hivatkozva a Dorogi-medence.

A police.hu tájékoztatása szerint a dorogi balesetnél eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy kisteherautó és egy személygépkocsi. A helyszínelés teljes útzár mellett zajlott, a műszaki mentést az esztergomi hivatásos tűzoltók végezték el, akik áramtalanították a járműveket. Elsődleges információk szerint ketten sérültek meg.

Háromnegyed 12 óra körül a 117-es úton szinte teljesen ugyanaz a szituáció ismétlődött meg, hiszen kisteherautó és személygépkocsi ütközött össze a 117-es út 6. kilométerszelvényében, a kesztölci homokbánya közelében. Az utóbbi balesethez is az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket.

A Dorogi-medence azt írja, hogy a tűzoltók a mentőkkel közösen egy sérült embert is kiemeltek a személyautóból. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A 117-es számú főút érintett szakaszán jelenleg teljes útlezárás van érvényben, kerülni Dorog felé lehet, a 10-es úton a szokásosnál nagyobb a forgalom.

(Forrás: police.hu/Dorogi-medence)

(Kép: beküldött fotó)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!