Az MCC Feszt idejére sétálóutcává válik a Lőrinc utca

Az idei MCC Fesztre a szervezők rekord számú résztvevőt várnak. A belváros gyalogos közlekedésének biztonságos lebonyolítása érdekében - a rendőrséggel egyeztetve - a Lőrinc utca július 28. 16 órától július 31. 5 óráig sétálóutcaként fog funkcionálni – írja az esztergom.hu.

Az érintett időszakban a Lőrinc utca Rákóczi tér és Bottyán híd szigeti hídfője között tilos lesz a gépjárműforgalom. Ezzel egy időben a Kis Duna sétány Szent Miklós utca – Lőrinc utcai szakasza zsákutca lesz, kétirányú forgalommal.

A Mária Valéria híd, az Aquasziget, a 0-24 óráig üzemelő mélygarázs és a Prímás-szigeten található szállodák az Árok utca – Nagy Duna sétány útvonalon közelíthetők meg.

A várható parkolási nehézségek enyhítésére két helyszínen is ideiglenes parkolókat nyitunk. Augusztus 1-ig parkolás céljából megnyitjuk az egykori Zöldház helyén lévő zöldterületet valamint a Testvérvárosok parkját, amely a Prímás-szigeten található a Palkovics pad és a Szent Erzsébet híd között. Az említett területeken a parkolás csak saját felelősségre lehetséges!

„Az előttünk álló hétvégén, tekintettel a megváltozott forgalmi rendre és a megszokottnál nagyobb gyalogosforgalomra, kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek!” – tették hozzá.

(Forrás és térkép: esztergom.hu)

(Borítókép: promenad.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!