Átépítik a kesztölci elágazásnál található vasúti átjárót

Szeptemberben két alkalommal is pályakarbantartási munkálatokat végeznek a Budapest-Esztergom vasútvonalon – derül ki a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóságának közleményéből. A Dorogi-medence megtudta, hogy három vasúti átjárót is át fognak építeni.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint szeptember 2-án 22 órától szeptember 5-én 5 óráig Piliscsaba és Dorog között, majd szeptember 9-én 21:45-től szeptember 12-én 5 óráig Pilisvörösvár és Dorog között végzik el a szükséges munkálatokat.

A szakemberek többek között szabályozzák a vágányokat és rostálják az ágyazatot, emiatt az említett időpontokban az érintett szakaszokon vonatpótló buszok fognak közlekedni.

A dorog.hu-n azt írják, hogy a MÁV megbízásából eljáró mérnökiroda tájékoztatta az önkormányzatot a 10-es és a 117-es út kereszteződésénél – köznyelvben kesztölci elágazásnál – várható forgalomkorlátozásról. Az említett átjáró szeptember 9. 19 órától szeptember 10. 2 óráig teljesen le lesz zárva.

A Dorogi-medence azt is említi, hogy szeptember 11-én 19 órától másnap 2 óráig a piliscsabai Kenderesi utcai vasúti átjárót, illetve 20 órától 3 óráig a piliscsabai Szent László/Egyetem utcai vasúti átjárót is lezárják a közlekedők elől.

(Forrás: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság/Dorogi-medence/dorog.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!