Könyvcserélő állomást alakítottak ki az egyik süttői buszmegállóban

A busz megérkezéséig telefonnyomkodás helyett hasznosabban töltenéd el az időt? Most már Süttőn is tartalmasabb lehet a várakozás! Újabb remek kezdeményezés valósult meg a településen, melyről a Fiatalok Süttőért Facebook csoportban adtak hírt.

„Egyszer szóba került itt a csoportban, hogy a buszmegállóban lehetne egy könyvcserélő állomást kialakítani. Találtunk itthon egy kisebb méretű polcos szekrényt, ami elférne a buszmegállóban szerintem. Ha lehet akkor oda tudjuk vinni és néhány könyvet is tudunk bele tenni” – írta még augusztus 22-én Kovácsné Fodor Regina.

Végül nem is kellett sokat várni, arra, hogy a Süttő, Kultúrotthon megállóhoz kikerüljön a kis szekrény. Az említett hölgy már másnap azt írta, hogy mostantól bárki mehet nézelődni és ha megtetszik neki valamelyik kötet, akkor bátran vigye magával. Sőt ha van otthon megunt, feleslegessé vált mű, akkor a könyveket bátran el lehet ott helyezni.

Az elmúlt években több településen is megvalósult hasonló kezdeményezés. Többek között Csolnokon és Tokodaltárón is művelődhetünk várakozás közben. A lakosok nevében köszönjük Kovácsné Fodor Regina és segítőinek a munkáját.

(Forrás és kép: Fiatalok Süttőért/Kovácsné Fodor Regina)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!