Nyugdíjas találkozót tartottak Bajnán

Bajnán a 62 év felettieknek nyugdíjas találkozót tartottak. A közel 200 nyugdíjast a sportcsarnokban köszönthettem, Pallagi Tibor polgármester úrral. A hivatal által megszervezett estén köszöntötték Ica nénit, aki Bajna legidősebb polgára, a maga 92 évével - közölte Erős Gábor a közösségi oldalán.

Az országgyűlési képviselő beszámolója szerint a szépkorúaknak először a helyi óvodások, majd a bajnai senior táncosok tartottak előadást, továbbá nagy sikert aratott a Mayer Néptáncműhely műsora is.

„Az est folyamán élvezhették még a Bóroka Citeracsoport és Juhász Lili, illetve Kovács Anna Réka előadását, akiket Lénárné Szabó Anikó és Renner Andrea kísért” – tette hozzá.

A politikus felidézte, hogy a helyi fellépők után Soltész Rezső szórakoztatta a nyugdíjasokat és olyan klasszikusok is elhangzottak, mint például a Szóljon hangosan az ének című dal.

„Az est vacsorával zárult. Köszönet a Bajnai Önkormányzatnak és minden szervezőnek, aki segített ennek a csodálatos estének a megszervezésében. Jó egészséget kívánok minden szépkorúnak! Hajrá Bajna!” – zárta bejegyzését Erős Gábor.

(Forrás és kép: Erős Gábor közösségi oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!