Megyei Prima Díjat kapott Smiger András, a Dobó Katalin Gimnázium címzetes igazgatója

„Kedves Esztergomiak! A mai napon abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy átadhattam egykori alma materem igazgatójának, Smiger Andrásnak a Megyei Príma Díjat” – közölte szeptember 9-én, pénteken Hernádi Ádám a közösségi oldalán.

Esztergom polgármestere Smiger András mellett gratulált Styevola Istvánnak a 2022-es Év Vállalkozója díjhoz és Bagdi Gábornak, aki a VOSZ és a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara különdíját kapta meg.

A kemma.hu beszámolt arról, hogy a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) megyei szervezete szeptember 9-én a tatabányai Jászai Mari Színház épületében tartotta meg a díjátadó gálát.

A megyei hírportál megírta, hogy az eseményen jelen volt a Prima Primissima-díj alapítójának, Demján Sándornak az özvegye, Lídia asszony, Perlusz László, a VOSZ főtitkára, Dr. Lits József, a VOSZ Ellenőrző Bizottságának elnöke, valamint dr. Kancz Csaba megyei főispán, Dr. Veres Zoltán a megyei közgyűlés főjegyzője is és dr. Szerencsés László, a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is.

Térségünk képviseletében Hernádi Ádám esztergomi polgármester, illetve Erős Gábor országgyűlési képviselő is részt vett a díjátadón.

Gratulálunk a díjazottaknak!

(Forrás és kép: Hernádi Ádám közösségi oldala/kemma.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!