Közönségdíjat nyert a Grand Hotel Esztergom és a bajnai Sándor-Metternich-kastély

Idén 12. alkalommal adták át a Business Traveller Hungary szerkesztősége által alapított Business Excellence díjakat az üzleti turizmus legjobbjainak – olvasható a magazin honlapján. Elismerést kapott a Grand Hotel Esztergom és a bajnai Sándor-Metternich-kastély is.

A businesstraveller.hu oldalon beszámoltak arról, hogy mintegy 1300 voks érkezett az idei jelöltekre, az eredményt pedig a szeptember 19-i díjkiosztó ünnepségen ismertették. A tudósítás szerint a Business Traveller Hungary szerkesztősége által alapított Business Excellence 2022 díjakat idén olyan cégek, vendéglátóhelyek, intézmények kaphatták meg, akik rugalmasságukkal, szolgáltatásuk minőségével, illetve hatékonyságukkal kiemelkedtek a versenytársak közül.

A magazin azt is írja, hogy a corporate turisztikai szolgáltatók 10 kategóriában versenyeztek, a győztesek mellett 5 közönségdíjas és egy különdíjjal jutalmazott vállalkozás is vehetett át elismerést. Térségünkbe két közönségdíj került: a Legjobb Új Piaci Szereplő a bajnai Sándor–Metternich-Kastély lett, míg a Legjobb Vidéki Business Hotel elismerést a Grand Hotel Esztergom**** superior érdemelte ki.

A kastély nevében Glázer Tamás, a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft ügyvezető igazgatója vette át a Haris Parkban az emlékplakettet.

Gratulálunk a díjazottaknak!

(Forrás: businesstraveller.hu/NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.)

(Kép: Grand Hotel Esztergom Facebook/NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft.)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!