Két év után szünet után visszatér a Simon-Júda vásár

Két év kihagyás után visszatér a párkányi Simon-Júda vásár, melyet idén október 6-9. között rendeznek meg. A vásárfia mellett kulturális programok is lesznek, de kézművesek termékeit, gasztronómiai ínyencségeket is megvásárolhatunk – közölték a napokban a vásár Facebook oldalán.

Párkány egyik legkiemelkedőbb kulturális és társadalmi rendezvényét a pandémiás helyzet miatt legutóbb 2019-ben tartották meg, így érthető, hogy a szervezők is készülnek a nagy visszatérésre. Az árusokkal, kézművesekkel csütörtöktől vasárnapig találkozhatunk a sétálóutcán.

Koncertekből sem lesz hiány: október 6-án, 16 órakor a sétálóutcai színpadon fellép a Hollóének Hungarica nevű együttes, mely középkori zenét játszik középkori hangszereken. Ezután 18 órától a Ludo Kurucz Band – Karol Duchoň Revival következik, mely Karol Duchoň legendás slágereit adja elő. Este 20 órától pdeig a Funk You koncertekezik, funk és blues stílus kedvelőt lepik meg szerzeményekkel.

Október 7-én 14 órától ismét a Hollóének Hungaricára figyel a publikum, majd 16 órakor a Little Symphony klasszikus zene és popzene vonós kamaraegyüttes előadása következik. 18 órától Beatles Show – The Backwards címmel a híres liverpooli banda slágereit hallhatjuk, 20 órától pedig mindenkit vár a Kmeťoband mulatós slágerekkel.

Október 8-án, szombaton 14 órakor a Tutto Forza Zenekar játszik a közönségnek népszerű dallamokat, majd 16 órától a Száztagú Citerazenekar lép fel. 18 órakor a Benkó Dixieland Band & Szulák Andrea járul a színpadra, a műsort pedig a Trapéz beat rock slágerekkel sűrített koncertje zárja.

(Forrás: Simon-Júda vásár Facebook oldala)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!