Vastag Tamás koncertjével avatják fel az esztergomi MPL csomagautomatát

Október 14-én, 17 órakor kezdődik Vastag Tamás MPL POP-UP ingyenes koncertje az esztergomi Tesco Hipermarketnél, ahol ezzel a rendezvénnyel ünnepli a Magyar Posta az új csomagautomata telepítését. Az érdeklődők egyedik ajándékokat is nyerhetnek – írják a posta.hu-n.

Mint ismert, az állami vállalat országszerte több száz MPL csomagautomatát helyez üzembe annak érdekében, hogy a lakosság még gördülékenyebben adhassa fel csomagjait, illetve vehesse át a rendeléseit.

A Magyar Posta tájékoztatása szerint a készülékek egy érintőképernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből álló berendezések, melyek alternatívát nyújtanak a háznál történő csomagkézbesítésnek vagy postai csomagfeladásnak. A csomagautomaták többnyire éjjel-nappal elérhetők, csomagfeladásra és webáruházból rendelt csomagok átvételére egyaránt igénybe vehetők.

Felmerül a kérdés, hogy hogyan találhatjuk meg a hozzánk legközelebb lévő berendezést? Ha a posta.hu-n elérhető postakeresőt, vagy a Posta mobilapplikációját használjuk, akkor könnyen megtudhatjuk, hogy hol vehetjük igénybe a szolgáltatást.

A lakosokat SMS-ben, e-mailben is értesítik arról, hogy megérkezett a csomagjuk az automatába és az értesítő üzenetben megküldik nekik az átvételhez szükséges 6 számjegyű kódot. Ezt kell megadni az érintőképernyőn, majd a beírást követően az automata kinyitja a csomagunkat tartalmazó rekeszt.

Ha árufizetéssel (utánvételesen) rendeli valaki a csomagot, az automata bankkártya terminálján tudja rendezni a fizetendő összeget. Ebben az esetben a rekesz a sikeres bankkártyás fizetés után nyílik ki.

A napokban országszerte koncertekkel avatják fel az új automatákat, az egyes helyszíneken Vastag Tamás mellett Alee, Gáspár Laci, Oláh Gergő, Szabó Ádám és USNK ad ingyenes koncerteket.

(Forrás és kép: posta.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!