Kisteherautó és autószállító tréler ütközött össze a 117-es úton

Október 25-én, kedden délelőtt egy kisteherautó és egy autószállító tréler ütközött össze a 117-es út és a 11-es út kereszteződésénél Tátnál – írja rendőrségi információkra hivatkozva a Dorogi-medence.

Marosán Angelika rendőr hadnagy, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy 11.17-kor érkezett a bejelentés, miszerint egy 12 tonnás gépjármű az említett kereszteződésében balra megkezdte a kanyarodást. Szemből egy autószállító tréler érkezett, aki, hogy elkerülje az ütközést elrántotta a kormányt, azonban azt nem látta, hogy mögötte egy kisteherautó is tartózkodik, aminek végül nekiütközött. A baleset során a kisteherautó sofőrje megsérült, őt kórházba vitték.

Varga Mihály Sebestyén, tűzoltó főhadnagy az esethez hozzátette, hogy a helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a személyautót, illetve a helyszín biztosításában vesznek részt.

Időközben a bajnai önkormányzat Facebook oldalán Pallagi Tibor polgármester jelentkezett egy bejegyzéssel, melyből kiderül, hogy ő volt a szabályosan közlekedő kisteherautó vezetője.

„Kedves Bajnaiak!
A táti úton szabályosan közlekedtem, amikor áttért az én sávomba egy autószállító kamion. Az ütközés már elkerülhetetlen volt, de szerencsére a biztonsági övnek és a légzsáknak köszönhetően 4 borda eltörésével megúsztam, belső sérüléseim nincsenek. Jelenleg az esztergomi kórházban megfigyelésen bent tartanak, ahol mindent megtesznek azért, hogy minél hamarabb hazatérhessek. Vigyázzatok az utakon, mert könnyen megtörténhet a baj akkor is, ha vétlenek vagytok!

Pallagi Tibor
polgármester”

(Forrás: Dorogi-medence/Bajnai önkormányzat)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!