Fának ütközött egy migránsokat szállító kisbusz az 1111-es úton

Október 25-én, kedden út menti fának ütközött és oldalára borult egy kisbusz az 1111. számú út 28-as kilométerszelvényénél, Dobogókő irányába – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Kiderült, hogy a járműben migránsok utaztak, akik köddé váltak.

Az esztergomi és nyergesújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanítottak, majd kerekeire állították a járművet és megszüntették a forgalmi akadályt. A tűzoltók kiérkezésekor a kisbusz utasai már nem tartózkodtak a helyszínen.

Az rtve.hu Marosán Angelika rendőr hadnagytól, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudta, hogy 7 óra 50 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy ideiglenes német hatósági jelzésű rendszámmal ellátott kisbusz Dobogókő felől Esztergom irányába haladt.

A 1111-es út 28-as kilométerszelvényénél egy jobbra ívelésű kanyarban a sofőr elvesztette az uralmát a gépjármű felett, letért az úttestről, majd egy fának ütközött és az oldalára borulva állt meg. A balesetet követően a járművezető és 15 migráns utasa a helyszínről elszaladt.

(Forrás és kép: komarom.katasztrofavedelem.hu/rtve.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!