Felújították a mosdókat az esztergomi gyermekkönyvtárban

A Helischer József Városi Könyvtár József Attila Általános Iskola földszintjén található gyermekkönyvtárának női, férfi és személyzeti mosdóhelyiségei teljes felújításon estek át az idei évben – írja az esztergom.hu.

A felújítás során elbontották a mosdók, wc-k, a régi belső víz-, szennyvíz és elektromos hálózatát, ezután új víz-, szennyvíz és elektromos hálózatot építettek ki. Az új belső hálózatok kialakítását követően mindhárom helyiség új padló- és falburkolatot kapott, valamint beépítettek 5 darab új mosdó és csaptelepet, valamint 7 darab wc csészét, wc öblítő tartályt és 2 darab piszoárt.

A férfi mosdóban 2 darab zárható wc kabin, a személyzeti mosdóban 1 darab zárható wc kabin, a női mosdóban pedig 4 darab zárható wc kabin, továbbá 1 darab zárható takarítószer tároló lett kialakítva. Cserélve lettek a mosdóhelyiségek bejárati ajtói, valamint az ablakokhoz új ablakpárkányok is be lettek építve.

Az új ajtók beépítését követően a folyosó falburkolata is helyre lett állítva, ezzel egyidejűleg kifestették a helyiségeket is. Felújításra kerültek továbbá a helyiségekben található fűtőtestek, illetve minden helyiség új lámpatestekkel és elektromos szerelvényekkel lett ellátva.

(Forrás és kép: esztergom.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!