Esztergomi rendőr is kapott jutalmat a Magyar Autóklubtól

Az idei évben öt közlekedésrendészeti rendőrt jutalmazott a Magyar Autóklub Komárom-Esztergom megyében – írja a police.hu. Dr. Farkas Károly, a szervezet közép-dunántúli régiójának elnöke, elismerését fejezte ki a rendőrség állományának a közlekedés biztonsága terén végzett tevékenységéért, az ez évben szakterületén nyújtott magas színvonalú munkájáért.

Köszönete jeleként 2022. december 14-én utalvánnyal lepte meg Geróts Zoltán Máté rendőr főtörzsőrmester és Némethné Balla Tímea rendőr törzsőrmester, balesethelyszínelőket, a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály egyenruhásait, továbbá az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály balesethelyszínelőjét, Kiss Attila rendőr főtörzszászlóst. Az Autópálya Alosztály munkatársai közül Földes Miklós rendőr főtörzszászlós, és Cseke Krisztián rendőr törzszászlós szolgálatirányító parancsnokok vehettek át jutalmat.

A régió elnöke, valamint Milus Gábor rendőr ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság elnöke gratulált a jutalmazottaknak, zárásként pedig békés karácsonyt és balesetmentes új évet kívánt mindannyiuknak.

(Fotók, forrás: police.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!